CALENDARUL AUTOMOBILISTIC ACR 2006
in plina desfasurare

imagine_262

18 aprilie 2006 – In prima jumatate a lunii aprilie a.c. a avut loc, la Centrul de Perfectionare a Managementului ACR de la Alba Iulia reuniunea de lucru a organizatorilor de competitii auto, prevazute in Calendarul ACR-CNAK – 2006, precum si a presedintilor subcomisiilor de specialitate si colegiilor de regulamente si de disciplina.

Conceptul unanim acceptat de participanti este relansarea sportului automobilistic in 2006, atat in ceea ce priveste promovarea pilotilor tineri si a unei noi generatii de arbitri, cat si reluarea traditiilor automobilistice romanesti din zonele cu un bogat potential al sportului cu motor.

Au fost reorganizate comisiile de specialitate si alesi presedintii acestora, precum si Colegiul Central de Arbitrii si Colegiul Central de Disciplina si Litigii. S-au stabilit actiuni pentru pregatirea unui numar important de arbitrii ai Comisiei Nationale de Automobilism si Karting care sa fie inclusi in Corpul de Arbitrii delegati de FIA pentru Bucharest Ring”", etapa a Campionatului FIA GT ce se va desfasura la 1 octombrie 2006 pe un circuit in jurul Palatului Parlamentului.”"”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter