Campania nationala ACR “O SECUNDA PENTRU VIATA TA” inscrisa in programul Road Safety al FIA – Region I

coperta

Proiectul Automobil Clubului Român, sprijinit de către Fundaţia FIA, intitulat “O Secundă Pentru Viaţa Ta”, care se derulează în anul 2013, se bucură de aprecierea Federaţiei Internaţionale a Automobilului, fiind promovat în cadrul activităţilor de siguranţă rutieră din Regiunea I FIA.

Proiectul Automobil Clubului Român ajută şcolile să îşi dezvolte capacităţile de susţinere a lecţiilor de educaţie rutieră, în cadrul laboratoarelor şcolare pe care le-am creat, sprijiniţi de cadre didactice cu experienţă în domeniu.

Laboratoarele şcolare din cadrul acestui proiect au fost dotate cu video proiectoare, calculatoare, manuale didactice şi seturi de planşe din care copiii deprind informaţii despre modul în care trebuie să circule, în siguranţă, atât ca pietoni şi biciclişti, cât şi ca pasageri în autovehicule.

Experţii Automobil Clubului Român şi reprezentanţii Serviciilor Locale ale Poliţiei Rutiere sprijină desfăşurarea activităţilor de educaţie rutieră şi realizează acţiuni practice cu elevii care au vârsta de 6 – 14 ani, care, potrivit statisticilor accidentologice, publicate de către instituţiile de profil, sunt cei mai expuşi riscurilor de fi accidentaţi.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter