CAMPIONATUL DE RALLY SPRINT SATU MARE, CU PARTICIPARE INTERNATIONALA

_DSC1004

Sambata 23 iunie 2012, a avut loc etapa a 3-a a Campionatului Rally Sprint, organizat de Filiala ACR Satu Mare si Clubul Sportiv Auto-Karting Rider’s. Aceasta etapa a intrunit un numar record de echipaje, cu 51 de concurenti, care au pilotat o gama larga de automobile preparate pentru astfel de competitii, de la istoricul Trabant pana la BMW sau Mitsubishi. Larga audienta a competitiei a avut darul unei dimensiuni internationale cu participari a unor piloti licentiati din Ungaria si Germania, alaturi de numeroasele echipaje din judetele Maramures, Cluj, Bihor si, desigur, multi pasionati ai volanului din Satu Mare. Succesul redutabil al competitiei nu este intamplator, aceasta aflandu-se la a 7-a editie anuala, onorata cu prezenta a peste 2.000 de spectatori.

Competitia Rally Sprint Satu Mare, organizata de ACR, se impune tot mai mult, atat prin traditia celor 7 ani de confruntari automobilistice, cat si prin valoarea pilotilor licentiati si, deopotriva, a celor care bat la portile consacrarii, printre cele mai renumite concursuri organizate in tara noastra. Aceasta competitie se adauga cu succes la performantele Campionatului Est-European de Raliuri Tehnico-Aplicative, care, in anul 2012, se afla la cea de-a 16-a editie anuala, organizata la Satu Mare, sub auspiciile ACR, cu participari ale unor piloti din Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania.

 

ON.1 – 1. Füstös Tiberiu (Dej, Mitsubishi Colt); 2. Ghete Iuliu (Gherla,Mitsubishi Colt); 3. Kis Kasza Szilárd (Satu Mare, Mazda);

ON.2 – 1. Domuta Daniel (Satu Mare, Honda); 2.Májer Richard (Satu Mare, Honda) 3. Kis Kasza Szilárd (Satu Mare, Mazda);

ON.3 – 1. Stecka Florin ( Satu Mare,BMW ); 2. Bakonyi Raul ( Satu Mare,BMW) ; 3.Heredea Cristian (Oradea, BMW)

OOP – 1, Tirpe Ioan (Oradea, BMW) ; 2. Kalman Kalman (Oradea, BMW), ; 3.Rencsik József ( Satu Mare, BMW)

OPEN – 1. Domuta Daniel (Satu Mare, Honda)- cel mai bun timp din competitie; 2.SteckaFlorin( Satu Mare,BMW );  3. Kocsis Oliver (Satu Mare, BMW)

Grupa DEBUTANTI-TINERET:  locul 1. Iocsak Leontin 13 ani(Livada, Mazda); locul.2. Tarta David 10 ani ( Baia Mare, Suzuki Swift)  ; locul.3. Sabadus Cassian 9 ani (Satu Mare, VW Golf)

Au mai fost premiati :

- cel mai tinar navigator:  Toth Darius

- debutantul :  Pop Adrian

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter