Campionatul International ACR de Viteza pe Traseu Montan
CUPA MESES CENTO -GROUP 2016

afis_final_meses_2016_sj

Avand in vedere succesele inregistrate inca de la prima editie din 2013, dupa o pauza de 22 de ani,sambata 6 august 2016, muntele Meses va fi din nou gazda unei competitii auto destinata atat pilotilor avansati cat si celor debutanti, detinatori ai unei masini pregatita pentru competitii sportive automobilistice. Pe un traseu in lungime de 2.9 kilometri, proaspat asfaltat, diferenta de nivel de 150 de metri si inlantuirea de viraje va pune la incercare pilotii licentiati care vor concura in cadrul Cupei Meses “CentoGroup”  2016. Acest eveniment se afla la editia a IV-a, contand ca etapa a II-a in cadrul  CAMPIONATULUI INTERNATIONAL ACR de VITEZA PE TRASEU MONTAN.

Cupa Meses “CentoGroup” porneste de la iesirea din localitatea Treznea si urca spre intersectia cu DN 1F, sensul de desfasurare fiind dinspre Treznea spre Zalau. Cu o configuratie rapida, traseul vine in intampinarea participantilor cu viraje tehnice de viteza urmate de doua viraje spectaculoase intr-o zona degajata unde sunt asteptati multi spectatori, cu sosirea in padure aproape de varful Mesesului.

Programul de desfasurare se intinde pe toata durata zilei de sambata, 6 august. Dupa inchiderea circulatiei la ora 8:00, pilotii vor porni in recunoasterea traseului la ora 10:30, urmand ca la ora 12:00 sa aiba loc antrenamentele cronometrate si la ora 13.30 prima mansa de concurs. Festivitatea de premiere va avea loc in fata Primariei din Com Treznea la ora 18.20.

Organizatorii evenimentului sunt : ACR Sucursala Salaj, Clubul Sportiv Auto Karting RIDER’S Satu Mare,  si Primaria Comunei TREZNEA

Formularul de inscriere

Regulamentul competitiei

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter