Campionatul Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2011

imagine_1094

14 martie 2011 – Sambata, 19 martie, se va da startul in cea de a VI-a editie a Campionatului Judetean de Rally Sprint 2011 Satu Mare. Dupa reusitele din ultimii doi ani cand au participat in campionat peste 150 de piloti licentiati si nelicentiati, organizatorii s-au decis sa imbunatateasca conditiile de participare avand o experienta in organizarea a peste 20 de evenimente sportive auto. Organizatorii principali ai acestei competitii sunt: ACR Filiala Satu Mare si Clubul Sportiv Auto-Karting RIDER’S Satu Mare.

Campionatul se va desfasura pe durata a cinci etape. Inscrierile pentru prima etapa se vor efectua la fata locului, adica la Poligonul ACR Satu Mare, sambata, 19.03.2011 in intervalul 9:00 – 10:30 dupa care va urma o mansa de antrenamente si doua manse cronometrate cu aparatura de inalta performanta (fotocelule conectate la calculatoare).

Aceasta serie de concursuri auto se organizeaza pe piste inchise, cu participarea pilotilor licentiati si nelicentiati organizati in patru grupe distincte (acesta fiind una din modificarile fata de regulamentul de anul trecut, in acest an reducandu-se numarul grupelor la patru), acumuland puncte conform art.39 din regulament.

Taxa de participare este de 60 de lei (30 de lei pentru membrii ACR) pentru fiecare cursa. La concurs pot participa piloti cu orice tip de autoturism, obligatorie fiind casca de protectie, centura de siguranta, stingator, trusa medicala, precum si stare tehnica perfecta a automobilului.

Competitia se desfasoara pe patru grupe:

- ON.1 clasa 1 – autoturisme cu tractiune fata cu o cilindree reala sau echivalenta de maxim 1500 cmc

- ON.2 clasa 2 – autoturisme cu tractiune fata cu o cilindree reala sau echivalenta cuprinsa intre 1501-2000 cmc

- ON.3 clasa 3 – autoturisme cu tractiune pe spate indiferent de cilindree

OPEN la care pot participa urmatoarele categorii de sportivi:

- sportivi piloti fosti sau actuali detinatori de licente sportive auto

- piloti participanti cu un autoturism moficat

- orice pilot care achita o taxa de inscriere

- autoturisme cu tractiune integrala si/sau o cilindree reala sau echivalenta de peste 2001 cmc.

Regulamentul Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2011

Sunt asteptati la start piloti din toata tara pentru a-si demonstra maiestria!!!
“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter