Campionatul Judetean de Rally Sprint Satu Mare
Etapa a II-a, 28 mai 2011

imagine_1118

23 mai 2011 – Sambata, 28 mai, se va desfasura etapa a II-a a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare editia 2011. Avand in vedere caracterul deja traditional al competitiei, concurentii asteapta cu nerabdare sa-si arate maestria de a conduce pa un circuit inchis. Faptul ca in prima etapa din acest an, in ciuda vremii neprielnice s-au prezentat la start peste 30 de competitori, nu face decat sa impulsioneze si sa dea putere organizatorilor principali al acestei competitii ACR Filiala Satu Mare si Clubul Sportiv Auto-Karting RIDER’S Satu Mare, sprijiniti de Primaria Municipiului Satu Mare.

Acest eveniment sportiv si cultural se inscrie in randul manifestarilor de sustinere a campaniei de siguranta rutiera DECENIUL MONDIAL AL SIGURANTEI RUTIERE 2011 – 2020, campanie ce isi propune reducerea la nivel mondial a numarului deceselor in accidentele rutiere cu 5 milioane si a numarului ranitilor cu 50 de milioane pana in anul 2020.

Inscrierile pentru etapa a II-a ce se va desfasura sambata se fac la fata locului adica la Poligonul ACR Satu Mare in ziua de 28.05.2011 incepand cu orele 9.00 si terminandu-se la ora 10.30, dupa care va urma o mansa de antrenamente si doua manse de concurs cronometrate cu aparatura moderna (fotocelula conectat la calculatoare).

Aceasta serie de concursuri auto se organizeaza pe piste inchise, cu participarea pilotilor licentiati si nelicentiati organizati in patru grupe distincte (acesta fiind una din modificarile fata de regulamentul de anul trecut, in acest an reducandu-se numarul grupelor la patru), acumuland puncte conform art.39 din regulament.

Taxa de participare este de 60 de lei (30 de lei pentru membrii ACR) pentru fiecare cursa. La concurs pot participa piloti cu orice tip de autoturism, obligatorie fiind casca de protectie, centura de siguranta, stingator, trusa medicala, precum si stare tehnica perfecta a automobilului.

Competitia se desfasoara pe patru grupe:

- ON.1 clasa 1 – autoturisme cu tractiune fata cu o cilindree reala sau echivalenta de maxim 1500 cmc

- ON.2 clasa 2 – autoturisme cu tractiune fata cu o cilindree reala sau echivalenta cuprinsa intre 1501-2000 cmc

- ON.3 clasa 3 – autoturisme cu tractiune pe spate indiferent de cilindree

OPEN la care pot participa urmatoarele categorii de sportivi:

- sportivi piloti fosti sau actuali detinatori de licente sportive auto

- piloti participanti cu un autoturism moficat

- orice pilot care achita o taxa de inscriere

- autoturisme cu tractiune integrala si/sau o cilindree reala sau echivalenta de peste 2001 cmc.

Regulamentul Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2011

Sunt asteptati la start piloti din toata tara pentru a-si demonstra maiestria!!!

“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter