Etapa a III-a a CNIA 2014, Braila Mall,14-15 iunie

br1

Timpul bântuit de ploi n-a împiedicat, nici pe piloţii consacraţi acestei competiţii tradiţionale a ACR, desfăşurată, de data aceasta, la Brăila, şi nici pe miile de spectatori care au fost prezenţi, în zilele de 14 şi 15 iunie a.c. la superba pistă amenajată la Brăila Mall. La această etapă a fost prezent şi Laboratorul Mobil de Educaţie Rutieră al ACR, care a susţinut, prin multiple mijloace, imperativele „Decadei Mondiale a Siguranţei Rutiere 2011 – 2020”, lansată de ONU şi Federaţia Internaţională a Automobilului (FIA).

Peste 30 de concurenţi, licenţiaţi, debutanţi şi juniori, inclusiv pasionatele automobilismului feminin, au oferit un veritabil spectacol al vocaţiilor conducerii automobilului, în competiţii legale, civilizate, cu respectarea deplină a Regulamentelor FIA privind protecţia piloţilor şi spectatorilor.

Următoarea etapă, a IV-a a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto 2014 (CNIA), organizat, de asemenea, de GT Auto Club Sportiv, va avea loc în Municipiul Focşani, în zilele de 05 – 06 iulie a.c. Pista auto de la Focşani, în plină pregătire, deja, va reedita, cu siguranţă, spectacolul automobilistic de mare anvergură care a  avut loc anul trecut, în prezenţa unui public deosebit de numeros.

Clasamentul etapei a III-a, cat si Clasamentul General al CNIA 2014 poate fi consultat aici.


Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter