Campionatul Naţional de Îndemânare Auto (CNIA) 2014, Etapa a III-a

afis etapa 3

Sub egida Automobil Clubului Român, are loc, în zilele de 14 – 15 iunie a.c., etapa a III-a a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto, ediţia 2014, organizat de GT Auto Club Sportiv. După primele două etape, desfăşurate la Bucureşti şi Ploieşti, în Municipiul Brăila, în parcarea „Brăila Mall”, va avea loc, astfel, etapa a III-a a acestui prestigios concurs de îndemânare auto, care se bucură de o îndelungată tradiţie şi o deosebită audienţă în rândul piloţilor consacraţi şi debutanţilor în automobilismul sportiv.

Concursul se adresează tuturor pasionaților de automobilism sportiv, de la cei mai tineri piloți, participanți la grupa Juniori, până la cei avansați, care pot depăși 60 de ani.

Sâmbătă, 14 iunie, vor avea loc, potrivit regulamentelor cadru ale FIA, personalizate şi aprobate pentru această competiţie de către Comisia Naţională de Automobilism şi Karting ACR (CNAK), ca Autoritate Sportivă Naţională (ASN), verificarea tehnică şi omologarea caracteristicilor tehnice a fiecărui automobil de concurs, precum şi antrenamentele piloţilor înscrişi în competiţie. Iar duminică, 15 iunie, competiţia desfăşoară următorul program de concurs:

ora 10.30 – antrenamente cronometrate

ora 11.45 – manșa I de concurs

ora 13.00 – manșa a II-a de concurs

ora 14.15 – manșa a III –a de concurs

ora 17.30 – festivitatea de premiere

 

Automobil Clubul Român este prezent, în zilele competiţiei, la Brăila Mall, inclusiv cu Laboratorul Mobil de Educaţie Rutieră pentru susţinerea activităţilor consacrate „Decadei Mondiale a Siguranţei Rutiere 2011 – 2020” şi Campaniei Naţionale de Educaţie Rutieră „O Secundă pentru Viaţa Ta”, organizată de Automobil Clubul Român sub egida Fundaţiei FIA.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter