Campionatul Zonei de Sud-Est Europa la Karting 2010 la final

imagine_1016

30 iulie 2010 – In perioada 23-25.07. a.c. pe pista din Haskovo, Bulgaria s-a desfasurat etapa a 3-a si ultima din editia 2010 a Campionatului Zonei de Sud-Est Europa la Karting. Concursul a adunat la start 39 de sportivi din Grecia, Turcia, Bulgaria si Romania, criza economica simtindu-se si in acest domeniu. Delegatia Romaniei desi mica numeric a dat dovada ca stie sa lupte pentru locurile fruntase iar rezultatele au fost pe masura.

La clasa mini, cea mai numeroasa ca participare, cei doi piloti romani au ocupat locul 1 prin Dionisios Marcu de la SINED MOTORSPORT si locul 7 prin Alexandra Marinescu de la SELENA MOTORSPORT. Daca la Dionisios ne asteptam la acest rezultat avand in vedere valoarea demonstrata si in alte concursuri, cu atat mai valoros este rezultatul Alexandrei care in mansa a doua a avut probleme tehnice. La clasa KF3 trebuie subliniat progresul facut de David Dugaesescu de la DUMAGAS RACING care a ocupat locul 6. La clasa KF2 merita subliniat efortul pilotului Viktor Stefan de la clubul SKATKART, care fara problemele tehnice din prima mansa ar fi ocupat cu siguranta locul 2 sau 3. El a ocupat in final locul 4.

Tot cu acest prilej s-a efectuat si premierea sportivilor la finalul Campionatului 2010.

La clasa Mini pe locul 1 si Campion SEEKZ 2010 Dionisios Marcu, pe locul 4 Petrut Florescu, pe locul 9 Alexandra Marinescu iar pe locul 10, Andrei Alessandro Vajda.

La clasa KF3 un alt rezultat foarte bun: pe locul 2 David Dugaesescu, iar pe locul 6 Mihnea Stefan.

La clasa KF2 rezultatele reflecta situatia din campionatul intern si astfel cel mai bine clasat pilot roman Viktor Stefan este abia pe locul 12

La clasa KZ2 situatia ar fi fost mai buna daca pilotul Matei Mihaescu care in etapa din Romania s-a clasat pe locul 2 ar fi participat la toate etapele acestui an. In final el s-a clasat pe locul 5 iar Enache Cristian pe locul 7.

In incheierea calendarului 2010 se va desfasura in Turcia Cupa Balcanica pe pista din KORFEZ in perioada 22-24.10. 2010.

Vom reveni cu informatii suplimentare.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter