Caravanele turistice ACR

Automobil Clubul Roman si-a oferta turistica cu un nou produs: caravana automobilistica. Se revine, in acest fel, la o traditie care s-a bucurat, ani de-a randul, de un succes deosebit.

Cel putin patru argumente sustin si astazi aceasta forma de turism international:

1. Programe unitare temeinic pregatite care exclud arbitrariul si improvizatia;

2. Solidaritatea in traficul rutier, care anuleaza nesiguranta;

3. Asistenta rutiera garantata prin cluburile partenere din tarile vizitate;

4. Un pachet complet de informatii din cele mai diverse fara de care deplasarea cu automobilul se poate transforma in aventura.

Participantii la caravane beneficiaza de program turistic special (ghidul rutier al excursiei, obiectivele vizitate, cazari pe traseu, persoane de contact), masa potrivit optiunilor turistilor, asistenta rutiera pe baza „Scrisorii de Credit“ emisa de ACR, pachete de informatii, cazarea pentru statiunea turistica stabilita pentru sejur si alte servicii si facilitati.

Caravana ACR are ca temei pentru siguranta si asistenta rutiera SCRISOAREA DE CREDIT, care este emisa in exclusivitate de Automobil Clubul Roman ca modalitate de creditare a membrului ACR care circula in afara granitelor tarii. Ea atesta bonitatea conducatorului auto, asigurand efectuarea unor plati determinate de accidente sau defectiuni tehnice ale automobilului. Scrisoarea de Credit se afla sub girul FIA si este onorata de toate cluburile automobilistice partenere.

Este bine sa se stie ca:

Inscrierile se fac la filialele ACR, iar organizarea CARAVANELOR se poate realiza cu automobilisti dintr-o filiala sau mai multe filiale.

Conditiile pentru calatoria cu automobilul in sistem CARAVANA pe traseele stabilite sunt cele valabile pentru Spatiul Schengen

Detalii la filialele ACR si Centrala ACR la telefoanele 021 317 82 48, 021 222 22 22; fax: 021 317 15 52, e-mail: acr@acr.ro

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter