Cardul de Membru ACR
Cadoul ideal de sarbatori

imagine_397

11 decembrie 2006 – Apropierea sarbatorilor de iarna si a Anului Nou 2007, constitue un prilej deosebit de a oferi celor dragi un cadou inedit cu o semnificatie aparte : Cardul de membru ACR.

Acest document cu valoare nationala, dar in aceeasi masura si internationala, ofera posesorului o gama completa de avantaje, facilitati si servicii, a caror utilitate si eficienta este apreciata indeosebi cand te afli intr-o tara straina. Nimeni nu doreste sa aiba un accident rutier in strainatate dar daca aveti in buzunar Cardul de membru ACR, acesta se constitue ca o adevarata asigurare rutiera pentru orice imprejurare, calatoria familiei Dv. fiind lipsita de griji.

Cu noul Card de Membru ACR sub forma de Card Bancar puteti efectua plati pentru servicii turistice si auto in toata Europa. Totodata, Carnetul de Avantaje, pune la dispozitia membrilor, 25 de cupoane, printre care cel vizand ajutorul rutier gratuit – cupoane de depanare, cupoane de transport pentru autoturismul avariat, cupon de facilitati pentru ITP si Scoala de Soferi ACR, cupon de verificare tehnica generala a autoturismului etc.

De asemenea, noul Carnet de Avantaje ofera cupoane de reducere a cuantumului cotizatiei anuale de membru (cupon de fidelizare, cuponul familiei etc.), precum si cupoanele pentru obtinerea documentelor internationale necesare calatoriilor in strainatate.

Cu acest nou document, Automobil Clubul Roman se numara printre cluburile automobilistice europene cu cele mai valoroase servicii destinate membrilor lor.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter