Ce este Show Your Card?

imagine_324

Show Your Card este un program global de facilitati si reduceri oferite celor peste 103 milioane de membrii ai cluburilor automobilistice din Europa, USA, Canada, Mexic, Corea de Sud, Africa de Sud, Japonia si Australia.

Reducerile cuprind punctele de atractie turistica, tarife de cazare, inchirieri de automobile si alte facilitati, numai prin prezentarea Carnetului de Membru ACR emis in anul 2006.

Cum pot profita de aceste reduceri?

Ca membru al Automobil Clubului Roman puteti beneficia de toate aceste discounturi.

In ce fel pot obtine aceste reduceri?

Pur si simplu aratand Carnetul de Membru ACR (emis incepand cu 1 ianuarie 2006) cand faceti o rezervare sau doriti sa vizitati diverse obiective.

Unde pot folosi Carnetul de Membru ACR?

In momentul de fata, exista peste 20 de hoteluri participante in acest program, in Romania, iar in lumea intreaga gasim sute de hoteluri si obiective turistice unde aveti importante reduceri.

La ce reduceri ma pot astepta?

Carnetul de Membru ACR va ofera reduceri de la 10% pana la 50% in intreaga lume. De asemenea, copiii beneficiaza de gratuitati.

Unde pot afla mai multe informatii?

Accesand site-ul www.acr.ro sau www.arceurope.com, veti putea vedea intreaga lista a participantilor la acest program si a locatiilor din intreaga lume unde puteti obtine aceste discounturi si facilitati.

Iata numai cateva exemple:

Best Western Hotels – 5% reducere

Bine cunoscut lant hotelier ce ofera membrilor ACR mai mult de 1.200 de hoteluri pe tot teritoriul Europei.

Hertz – 10% reducere

Cea mai importanta companie de inchirieri de autovehicule din lume, prezenta in mai mult de 50 de tari, cu peste 7.000 de birouri de inchirieri, oferind membrilor ACR o gama foarte larga de autovehicule.

Hard Rock Caf

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter