Centrala de Alarma si Informatii

imagine_19

Serviciile de asistenta ale Automobil Clubului Roman sunt furnizate si coordonate din Bucuresti de Centrala de Alarma si Informatii, 24 de ore din 24.

Membrii Automobil Clubului Roman care calatoresc in Romania sau in strainatate pot apela Centrala de Alarma si Informatii care va receptiona apelurile de urgenta si va coordona furnizarea serviciilor. Daca serviciile de asistenta sunt solicitate de cetatenii straini care calatoresc sau tranziteaza Romania, operatorii Centralei de Alarma si Informatii pot prelua cazurile in mai multe limbi de circulatie internationala.

Automobil Clubul Roman este membru al retelei ARC Transistance care asigura asistenta pentru posesorii vehiculelor marca Ford si Opel vandute in Romania, pentru primul an de garantie, dar si pentru autovehiculele inmatriculate in alte state. Aceste servicii sunt coordonate de Centrala de Alarma si Informatii.

Centrala de Alarma si Informatii este in masura sa asigure membrilor sai si ai cluburilor partenere informatii privitoare la:

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter