Centrul de odihna ACR Olanesti si cele 35 de izvoare de sanatate

imagine_1125

Automobil Clubul Roman dispune, in renumita statiune balneoclimaterica Baile Olanesti din judetul Valcea, de o baza proprie de cazare, in centrul orasului, aflata la dispozitia membrilor Asociatiei. Inaugurat recent, Centrul de Odihna ACR, asigura membrilor accesul la cele 35 de izvoare ale statiunii, precum si la bazinele de apa sulfuroasa pentru bai, recunoscute ca fiind printre cele mai eficiente din lume:

a)afectiuni tratate: digestive, renale, urinare, ale ficatului si cailor biliare, metabolice si de nutritie, respiratorii, dermatologice, cardiovasculare, ginecologice etc;

b)cura climatologica: calmare, linistire si eliberarea de stres;

c)dietoterapie: sub controlul personalului medico-sanitar de specialitate pentru afectiunile tratate in statiune;

d)diferite forme de turism: balnear, montan, monahal, sportiv: rezervatiile Tisa, Buila – Vanturarita, Radita – Manzu, Lacul Frumos, Rezervatia de nuferi albi si galbeni, etc.

In 2010, statiunea a fost integral modernizata prin fonduri Phare. Izvoarele Olanesti au fost medaliate cu aur la expozitia internationala de la Viena, multe dintre aceste izvoare minerale depasind performantele terapeutice ale unor resurse similare din statiuni celebre din lume.

Centrul de odihna ACR Olanesti dispune de spatii de cazare moderne, generoase, nou mobilate, toate camerele fiind dotate cu frigider si televiziune prin cablu.

Detalii si rezervari de locuri: 0250/ 733.140, 0745/382.779, e-mail acr_vl@acr.ro.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter