CLAUDIU DAVID IN MARATONUL DHL STAFETA CARPATILOR

imagine_505

28 iunie 2007 – Claudiu David, singurul pilot roman de raliuri care participa in Campionatul Mondial (WRC – 2007) cu o licenta FIA eliberata de ACR ca Autoritate Sportiva Nationala, a participat in week-end-ul trecut la Maratonul Stafeta Carpatilor”", editia a III-a, pe traseul Predeal-Paraul Rece-Rasnov, Poiana Brasov.

Fondurile stranse din taxele de participare, din donatii si sponsorizari vor fi alocate pentru achizitionarea unei masini de tiparit in alfabetul Braille, permitand astfel accesul la informatie persoanelor cu dizabilitati senzoriale din Romania, ca si pentru sustinerea renovarii Sectiei de copii din cadrul Spitalului de Oncologie din Bucuresti.

La start s-au aliniat 500 de participanti, intre care numeroase vedete ale sportului romanesc, in frunte cu fosta mare campioana a curselor de fond si demifond, Violeta Beclea Szekely, dar si alte VIP-uri care inteleg sa aduca astfel putina bucurie unor oameni deosebiti.

Sigur, putini dintre cei 500 de participanti au terminat maratonul. Dar la astfel de curse, ca si la Olimpiade, important este sa participi si abia apoi sa castigi. Claudiu David a alergat pentru semimaraton (21 de km) alaturi de cunoscutul atlet prof. Ionut Moisa, care se ocupa de pregatirea sa fizica pentru WRC si care a castigat de doua ori pana acum acest Maraton in scop de binefacere!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter