Cluburile auto din FIA preocupate de noi beneficii pentru membri

ACR-EMBLEMA-buna-mica

Luna noiembrie a anului 2017 a prilejuit întâlniri ale delegaţilor cluburilor automobilistice, pentru schimburi de experienţă şi ateliere lucrative, menite a dezvolta gama de beneficii pe care cluburile auto le oferă membrilor proprii, atât pe teritoriile naţionale, cât şi în alte state din Europa.

Astfel, reprezentanţii ACR au participat activ la Atelierul Lucrativ FIA care a avut loc la Viena, în organizarea FIA şi clubului automobilistic OAMTC, discuţiile centrându-se pe analiza modificărilor apărute pe pieţele naţionale de profil, în sensul dezvoltării segmentului de telematică şi e-Call precum şi a schimbărilor apărute în ce priveşte nevoile imediate ale automobiliştilor. Totodată, se accentuează necesitatea unei cooperări transfrontaliere mai strânsă, în care membrii cluburilor naţionale să poată beneficia de unele oferte foarte avantajoase pe teritoriile altor state, precum ar fi discounturile de combustibili. Astfel, pentru anul 2018, se prefigurează  ca membrii ACR să poată beneficia de reduceri de combustibili nu numai în România, dar cel puţin şi în alte ţări ale Europei.

Un alt eveniment lucrativ care a a adunat reprezentanţii majorităţii cluburilor din Europa, s-a desfăşurat la Munchen în perioada 20 – 21 noiembrie 2017, la impresionantul sediu al celui mai mare club automobilistic din Europa : ADAC. Cu această ocazie, a avut loc relansarea conceptului Show Your Card!, program care va fi coordonat de clubul ADAC cu implicarea activă a tuturor cluburilor FIA membre ale acestui program, printre care se numără şi ACR. Prin acest program, care se estimează a avea o dezvoltare spectaculoasă începând de anul viitor, se doreşte ca membrii cluburilor FIA să beneficieze de cele mai bune oferte naţionale şi internaţionale, atât la cazare, rent a car, transport urban, cât şi la obiective turistice de renume mondial şi acces la parcuri tematice.

Toate evenimentele organizate de FIA şi de cluburile membre ale sale, au în centrul discuţiilor şi prezentărilor, interesul membrilor de club, care dorim să beneficieze de mobilitate permanentă şi de cele mai bune condiţii de călătorie.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter