CLUBURILE AUTOMOBILISTICE BALCANICE IN ACTIUNE

imagine_569

<19 octombrie 2007 – In zilele de 17 si 18 oct. 2007, o delegatie a Automobil Clubului Roman a participat la festivitatile organizate, la Sofia, cu prilejul aniversarii a 50 de ani de la infiintarea Uniunii Automobilistilor Bulgari (UAB), precum si la a IV a editie a sedintelor cluburilor automobilistice balcanice tinuta cu acest prilej.

Avand in vedere noile perspective deschise de integrarea Romaniei si Bulgariei in Uniunea Europeana, de noile relatii zonale, in cadrul reuniunii Cluburilor Automobilistice Balcanice s-au stabilit strategiile cooperarii zonale in domeniul asistentei rutiere si dezvoltarii altor pachete de servicii, oferite, prin reciprocitate membrilor cluburilor respective. S-a convenit, de asemenea, sa se faca diligentele necesare pentru organizarea, incepand cu anul viitor, a unor competitii automobilistice cu participarea sportivilor din tarile balcanice, precum si a unor actiuni turistice comune.

Automobil Clubul Roman a acceptat propunerea cluburilor participante, ca editia a V a 2008 a Sedintelor Cluburilor Automobilistice Balcanice sa aiba loc la Bucuresti, la o data stabilita prin consens.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter