COMPLEXUL TURISTIC ACR ALBA IULIA ŞI-A LANSAT SEZONUL ESTIVAL

prima poza

Sfârşitul de aprilie 2012 a marcat lansarea în sezonul estival a complexului turistic ACR Alba Iulia, situat în chiar vecinătatea Cetăţii Marii Uniri. După încheierea programului de igienizare, de optimizare a sistemului de termoficare şi instalaţii sanitare, completat de angajarea personalului calificat necesar, complexul ACR din Alba Iulia a dat startul sezonului estival 2012. Dar de ce l-am botezat „complex turistic”? Pentru că turiştii pot beneficia şi de asistenţă rutieră în caz de nevoie din partea Filialei ACR Alba, care dispune de o platformă auto de transport automobile imobilizate pe şosea, de un autoturism de depanare auto în regim de urgenţă, de un mecanic auto care stă non-stop, la dispoziţia turiştilor pentru întreţinerea curentă, într-un service al hotelului. De asemenea, începând cu luna mai 2012, turiştii cazaţi în locaţia ACR pot efectua Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) a autoturismului personal, dacă termenul acesteia este scadent, pentru a nu intra în conflict cu legislaţia în vigoare.

Punctele de interes turistic ale judeţului Alba sunt numeroase: peste 200 de monumente istorice; Catedrala Reîntregirii Neamului; Peştera lui Zamolxes, zeul dacilor; 800 de peşteri, mai ales în Munţii Trascăului; vechea biserică de lemn ctitorită de Mihai Viteazul în 1599; casele memoriale şi colecţiile de artă sacră. Şi, nu în ultimul rând, celebra Roşia Montana, etc.

Aşadar, un pachet de servicii turistice şi de tehnică auto performante, care s-a bucurat de o audienţă deosebită. Dovada: în zilele finalului de aprilie şi începutului de mai 2012, complexul turistic ACR Alba Iulia a fost solicitat la capacitate maximă. Iar luna mai 2012 este, de asemenea, arvunită.

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter