Comunicat de presa

imagine_593

26 noiembrie 2007 – Automobil Clubul Roman este unul dintre castigatorii Premiului „Excellence in Road Safety Award”, decernat de Comisia Europeana.

ACR a semnat la inceputul acestui an Carta Europeana de Siguranta Rutiera, angajandu-se prin aceasta sa organizeze inca 100 de laboratoare de educatie rutiera in 100 de scoli din Romania, pana la sfarsitul anului 2007, sa lanseze campania „Gandeste inainte de a conduce” impreuna cu Fundatia FIA si sa organizeze in continuare concursul national „Educatie Rutiera, Educatie pentru viata”, cu 5 etape, la care participa anual circa 30.000 de elevi cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.

Premiile vor fi inmanate de dl. Jacques Barrot, Vice Presedinte al Comisiei Europene, pe probleme de transport, in cadrul unei ceremonii de premiere care va avea loc luni, 26 noiembrie 2007, la Hotel Metropole, in Brussels, incepand cu ora 5.00 pm.

Cu privire la premiul primit de ACR, Dl. Constantin Niculescu, Presedinte ACR, spune: „Anul acesta, aderarea Romaniei la UE inseamna si recunoasterea activitatilor de siguranta rutiera promovate in Romania. Mai sunt multe de facut in acest domeniu in Romania, mai ales pana cand soselele vor ajunge la nivelul celor din Europa de Vest, dar noi vom continua sa depunem toate eforturile pentru imbunatatirea sigurantei rutiere in Romania si in continuare”.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter