COMUNICAT DE PRESĂ
5 aprilie 2016

DSC_0379

Automobil Clubul Român, asociația automobiliștilor din România a sărbătorit astăzi, 5 aprilie 2016, împlinirea a 112 ani de la constituirea sa, cinstind astfel înaintașii noștri care la 5 aprilie 1904 la inițiativa marelui automobilist și aeronaut, prințul G. V. Bibescu au înființat clubul automobiliștilor din România.

La sediul central al ACR din București s-a vernisat o expoziție automobilistică cuprinzând automobile de epocă, de sport automobilistic, de școală de șoferi și de intervenție rutieră.

Răspunzând invitației Automobil Clubului Român,

Expoziția a fost vernisată de chestorul de poliție, dr. Elisabeta Lipă, Ministrul Tineretului și Sportului.

Au participat mulți membri ai ACR, sportivi automobiliști, deținători de automobile retro și numeroși tineri iubitori ai motorsportului românesc.

Ministrul Tineretului și Sportului a adresat felicitări Automobil Clubul Român în cadul ședinței omagiale a Comitetului Executiv al ACR.

La sfârșitul manifestării sărbătorești, automobilele prezentate în expoziție au defilat pe principalele bulevarde ale Capitalei.

Automobil Clubul Român își face o datorie de onoare în a adresa tuturor automobiliștilor un mesaj de călătorii în deplină siguranță, iar mijloacelor de informare scrisă, radio și TV mulțumiri pentru ilustrarea “Zilei automobilistului” în fața ascultătorilor și cititorilor.

Biroul de presă al ACR

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter