COMUNICAT DE PRESA
In loc de Bucuresti, la Budapesta!

imagine_315

11 iulie 2006 – In urma cu cateva zile, Automobil Clubul Roman a primit scrisoarea alaturata, prin care organizatorul german al etapei a VIII-a a Campionatului mondial FIA GT a anuntat ca a fost anulata etapa din 1 octombrie 2006 de la Bucuresti. In acelasi timp, Grupul SRO, organizatorul intregului campionat, a comunicat ca a mutat evenimentul la Budapesta.

Evenimentul automobilistic deosebit ce urma sa se desfasoare in premiera absoluta in jurul Palatului Parlamentului din Bucuresti, reprezenta si o investitie majora care urma sa aiba influente favorabile in incasarile financiare ale Capitalei Romaniei.

Automobil Clubul Roman isi manifesta dezamagirea pentru anularea acestei actiuni care are la baza – asa cum ne-a informat organizatorul – unele manevre oculte ale gruparilor din mediul de afaceri care, iata, nu doresc sa sprijine interesele de promovare a Romaniei pe multiplele planuri de manifestare.

Automobil Clubul Roman a efectuat, alaturi de Primaria Municipiului Bucuresti, toate demersurile pentru inscrierea in Calendarul mondial FIA si pentru desfasurarea evenimentului, dar iata ca este obligat sa suporte repercursiunile (inclusiv financiare) acestui act de subminare a intereselor nationale si ale populatiei Bucurestiului care avea ocazia sa vada, pe viu, o adevarata intrecere automobilistica.

Iubitorii automobilismului, cetatenii Bucurestiului si Municipalitatea au pierdut, din cauza unor interese meschine si manevre oculte.

Cei care au inscris Bahreinul in Campionatul Mondial de Formula 1 nu au reusit acelasi lucru la Bucuresti, nereusita datorandu-se, in mod direct, conationalilor nostri.

Biroul de presa al ACR

P.S.
La sectiunea CNAK a site-ului, gasiti si Comunicatele din: – 28 oct. 2005; – 6, 7, 20 aprilie 2006


Dlui. Constantin Niculescu
Presedinte Automobil Clubul Roman
05 iulie 2006

Stimate dle. Niculescu

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter