Comunicat de presa
Parteneriat in sprijinul sigurantei rutiere

DSC_0901

Automobil Clubul Român şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, având la bază experienţa câştigată în competiţiile naţionale de descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat, au hotărât să încheie un protocol care să asigure ajutorarea automobiliştilor în situaţiile de urgenţă ivite în circulaţia rutieră, în prevenirea şi gestionarea accidentelor pe drumurile publice.

Acţiunea celor două entităţi se înscrie în eforturile realizate pe plan naţional pentru aplicarea Rezoluţiei Adunării Generale a Naţiunilor Unite privind „Decada Mondială a Siguranţei Rutiere 2011-2020”, precum şi în alte direcţii din domeniile de competenţă.  

Acest partenierat public-privat între cele două dintre cele mai longevive organizaţii din România va putea contribui la promovarea civilizaţiei rutiere şi la creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice pentru prevenirea accidentelor rutiere şi la salvarea vieţii semenilor noştri.

Protocolul de Colaborare a fost semnat, astăzi 29 octombrie 2013, în cadru oficial, de către dl. colonel Dr. Ioan BURLUI – Inspector General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi dl. Inginer Constantin NICULESCU – Preşedintele Automobil Clubului Român.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter