Concursul International al Mecanicilor Depanatori

imagine_328

04 august 2006 – Ca in fiecare an, Automobil Clubul Roman va participa si de data aceasta la Concursul International al Mecanicilor Depanatori.

Astfel, intre 24 – 26 septembrie 2006, la Kutina – Croatia, Automobil Clubul Roman va fi reprezentat de un echipaj format din doi dintre cei mai buni mecanici depanatori. Scopul declarat al echipei ACR va fi, anul acesta, sa se situeze pe una din pozitiile de top.
Pe langa probele teoretice care vor consta intr-un test grila, concursul va cuprinde si diagnosticarea si remedierea defectiunilor unui autoturism.

In perioada imediat urmatoare se vor selecta dintre angajatii filialelor noastre, membrii echipei tehnice care va participa la concursul de la Kutina – Croatia.

Conditiile pe care vor trebui sa le indeplineasca membrii viitoarei echipe: trebuie sa posede un certificat de mecanic auto calificat, sa vorbeasca cel putin o limba de circulatie internationala, sa posede cunostinte de depanare auto (in special privind incidentele de natura electrica) si sa fie buni coechipieri.

Daca dintre membrii ACR se regasesc persoane care indeplinesc conditiile de mai sus, acestia pot sa ne contacteze in vederea participarii la preselectie. Pentru cei interesati, asteptam inscrierile la adresa acr@acr.ro

Concursul International al Mecanicilor Depanatori este organizat sub egida FIA si are menirea de a contribui la perfectionarea sistemelor de ajutor rutier.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter