Conferinta Nationala a Automobil Clubului Roman

DSC_0489

In ziua de 20 martie 2014 a avut loc Conferinta Nationala a Automobil Clubului Roman. Manifestarea s-a desfasurat in Marea Sala a Unirii din Cetatea Alba Iulia, edificiu cu o inalta reverberatie istorica, locul in care, la 1918, s-a constituit Romania Mare, in care au fost incoronati Regele Ferdinand I si Regina Maria, iar Regele Mihai I a primit inalta demnitate de „Mare Voievod de Alba Iulia”.

In deschiderea Conferintei, delegatii din toate judetele tarii au fost salutati de primarul municipiului Alba Iulia si au asistat la un spectacol cu semnificatie istorica oferit de Consiliul Judetean si Muzeul National al Unirii – Alba.

Conferinta a analizat activitatea Automobil Clubului Roman pe perioada 2009 – 2013, a stabilit obiectivele perioadei 2014 -2019 si a ales organele statutare de conducere ale asociatiei.

In finalul Conferintei Nationale, participantii au adresat un Mesaj de suflet Regelui Mihai I, fost presedinte de onoare al Automobil Clubului Roman.

Mentionam ca, in acest an, la 5 aprilie, Automobil Clubul Roman va implini 110 ani de activitate neintrerupta in folosul automobilismului din Romania.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter