CONSFATUIRE CU ACTIVUL SALARIAT AL ACR

NEHOIU

In zilele de 07 si 08 iulie 2016 a avut loc, la Centrul National Nehoiu de Perfectionare a Managementului ACR, consfatuirea cu activul salariat al Asociatiei din judetele tarii si Munipiciul Bucuresti.

Au participat membrii Comitetului Exectutiv si ai Consiliului de Conducere ale ACR, directorii sucursalelor judetene si sefii agentiilor teritoriale, precum si reprezentanti ai unor instititii nationale cu responsabilitati in sistemul sigurantei rutiere. Timp de doua zile, pe baza datelor si informatiilor din domeniu,  detasate in perioada primului semestru – 2016, a fost abordata problematica majora a dezvoltării şi ridicării calităţii pachetului de beneficii, avantaje şi facilităţi destinate membrilor Asociaţiei şi ai cluburilor partenere din străinătate. O atenţie prioritară a fost acordată dezvoltării activităţilor consacrate promovării civilizatiei rutiere europene, formării atitudinilor auto preventive pe arterele de circulatie din Romania, in vederea reducerii accidentelor rutiere, potrivit directivelor “Deceniului Mondial al Sigurantei Rutiere 2011-2020” lansat de ONU.

In cadrul dezbaterilor s-au detasat numeroase actiuni si masuri vizand materializarea dezideratelor formulate la “Simpozionul National SALVATI VIETILE COPIILOR” din 14.06.2016, organizat din initiativa si sub auspiciile Automobil Clubului Roman, cu sustinerea Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia Rutiera.

Atat tematica Simpozionului,  cat si ideea si problematica Consfatuirii, in conceptia lor complementara, au avut un ecou deosebit la Federatia Internationala a Automobilului, acreditata la Organizatia Natiunilor Unite.

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter