Consfatuire cu Filialele teritoriale ACR

imagine_560

05 octombrie 2007 – In zilele de 4 si 5 octombrie a avut loc la Administratia Centrala ACR, o sedinta de lucru cu directorii filialelor teritoriale si agentiilor locale ACR, in prezenta membrilor Consiliului de Conducere si Comitetului Executiv al asociatiei.

Obiectivul reuniunii l-a constituit stadiul realizarii programului de modernizare a serviciilor, avantajelor si facilitatilor oferite membrilor ACR in 2007, precum si stabilirea strategiilor de dezvoltare pentru 2008. Complexul de masuri si actiuni pentru anul viitor are in vedere dezvoltarea si personalizarea pe categorii de membri si de interese a pachetelor de servicii la nivelul tuturor structurilor teritoriale, dezvoltarea bazei materiale si perfectionarea personalului in furnizarea de servicii de asistenta rutiera cat mai performante pentru membrii ACR si ai cluburilor partenere din strainatate.

Automobil Clubul Roman, va realiza aceste obiective printr-un amplu proiect investitional, implementat in exclusivitate din resurse proprii, la nivelul cerintelor comunitare.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter