Consiliul Mondial FIA pentru Motorsport aproba vanzarea drepturilor comerciale pentru Formula 1

fia-f1

Consiliul Mondial FIA pentru Motorsport, intrunit in sesiune extraordinara la Geneva,  a aprobat in unanimitate  transferul controlului asupra companiei Delta Topco Limited (detinatoarea drepturilor comerciale pentru Formula 1) de la fondul de investitii CVC Capital catre concernul media Liberty Media Corporation.

In cadrul intalnirii, reprezentantii potentialului nou proprietar (Liberty Media Group) au sustinut o prezentare detaliata a strategiei de dezvoltare. Liberty Formula One Group si FIA intentioneaza sa colaboreze in vederea construirii unui parteneriat eficient care sa asigure succesul si dezvoltarea Formulei 1 pe termen lung.

Decizia Consiliului Mondial pentru Motorsport confirma convingerea FIA ca Liberty, un renumit concern media cu experienta atat in domeniul sportului cat si in divertisment, poate contribui la continua dezvoltare a emblematicului campionat de Formula 1.

FIA asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu noii proprietari ai Formula One Group pentru dezvoltarea spectacolului fara rival care este Campionatul Mondial de Formula 1!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter