Consultanta juridica pentru membrii ACR!

imagine_40

Cabinetul de Consultanta Juridica al Automobil Clubului Roman asigura asistenta juridica privind legislatia rutiera membrilor ACR care se deplaseaza in strainatate cu automobilul, precum si membrilor cluburilor automobilistice din Europa si alte continente ce se confrunta cu probleme de legislatie in Romania, in domeniul automobilismului.

Cabinetul de Consultanta Juridica dispune de o retea informatizata in toate filialele judetene ACR si beneficiaza de o paleta larga de date si informatii privind legislatia rutiera din Romania si din tarile in care functioneaza cluburi automobilistice, in relatii de parteneriat cu ACR si intr-un sistem integrat al Federatiei Internationale a Automobilului si Aliantei Internationale de Turism.

Membrii ACR si cei ai cluburilor partenere din strainatate pot accesa pagina de internet www.acr.ro, e-mail: acr@acr.ro sau folosi numarul de telefon 021-222 22 22 pentru a obtine informatiile dorite.

De asemenea, acestia pot face programare pentru o consultanta, la Sediul Central al Cabinetului. Revista „Autoturism“ gazduieste o rubrica speciala “Curier juridic si va prezenta consultatii juridice in domeniu.

Totodata, se acorda atentie problemelor legate de pericolul reprezentat de accidentul rutier in viata sociala, indeosebi celor care au ca victime copiii, fapt ce obliga toti factorii raspunzatori, inclusiv asociatiile Societatii Civile, sa se implice mai mult in actiunile de educatie si siguranta rutiera, de prevenire a accidentelor carora le cad victime copiii.

Cabinetul de Consultanta Juridica reprezinta un factor de initiativa in organizarea de activitati axate pe cunoasterea legislatiei rutiere de catre diferite categorii de automobilisti.

Cabinetul de Consultanta Juridica al ACR beneficiaza de colaborarea unor magistrati cu un inalt prestigiu profesional din Romania, iar, la nevoie, va solicita sprijinul cluburilor automobilistice din strainatate pentru asigurarea asistentei de specialitate pentru membrii ACR care se confrunta cu probleme de legislatie rutiera in alte tari.

Astfel de activitati bazate pe reprocitate intercluburi automobilistice devin tot mai necesare in conditiile integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, ale globalizarii fenomenului automobilistic in prezent si in viitorul apropiat.

Cabinetul de Consultanta Juridica:
-In ziua de marti, intre orele 15,30-17,30, la sediul filialei Bucuresti din Sos. Colentina nr 1 (tel: 021 252 41 40).

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter