CU ACR IN EUROPA

imagine_896

07 octombrie 2009 – Desi a fost criza economica, si in acest sezon estival turismul auto s-a bucurat de conditii favorabile de desfasurare. Daca ne referim doar la cei ce s-au deplasat in aceasta vara cu automobilul in tarile Europei (in scop turistic sau interes de serviciu), o statistica efectuata cu ajutorul agentilor de turism din filialele Asociatiei evidentiaza faptul ca au fost insumate peste 2900 de plecari in strainatate, desigur majoritatea fiind membri ACR.

Acestia au avut si avantajul ca in orice tara au putut beneficia – in caz de nevoie! – de AJUTOR RUTIER din partea autocluburilor nationale cu care ACR este in parteneriat in cadrul FIA (Federatia Internationala a Automobilului).

Desi procentual asemenea cazuri sunt putine (romanii pregatindu-si foarte bine automobilul cand se deplaseaza in strainatate!) totusi… pentru unii necazurile (fara urmari tragice!) n-au lipsit. Dar au beneficiat, cum spuneam, de AJUTOR RUTIER acordat imediat si fara alte probleme.

Cele mai multe situatii au fost in Spania, Germania, Italia sau Ungaria, dar au fost semnalate cazuri la Centrala de Alarma ACR (Dispeceratul National) si in destinatii mai indepartate: Danemarca sau Portugalia…

Mult mai numeroase au fost insa interventiile automobilelor de ajutor rutier ACR in Romania! Astfel, in aceste luni ale sezonului estival s-a acordat AJUTOR RUTIER la aproape 2000 de turisti straini, membri ai cluburilor auto din Europa, cei mai multi fiind din Germania, Ungaria, Austria, Spania, dar si din tari de unde te-ai astepta ca turistii sa vina in Romania mai degraba cu avionul: Finlanda, Anglia, Belgia, Portugalia…

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter