Cum puteti conduce automobilul in SUA, in deplina legalitate?

permis-international-de-conducere-in-america

Pentru a conduce un automobil in SUA, fara grija si in conditii de deplina legalitate, va recomandam ca, inainte de a pleca din Romania, sa obtineti Permisul International de Conducere (International Driving Permit).
Permisul International de Conducere, care este recunoscut si acceptat si de catre companiile de rent-a-car din SUA, este eliberat in Romania, pentru cetatenii romani sau rezidenti, in baza permisului national romanesc valabil, si este un document recunoscut international.
Detalii despre cum puteti obtine un Permis International de Conducere in Romania, pentru calatoriile in Statele Unite ale Americii, puteti afla contactand sucursalele ACR .
In cazul in care calatoriti in Statele Unite ale Americii si doriti sa inchiriati o masina, companiile de rent a car americane va vor solicita un Permis International de Conducere (International Driving Permit), ca document necesar inchirierii, alaturi de permisul romanesc de conducere. Permisul International de Conducere va va fi solicitat de politia rutiera si daca veti conduce in SUA orice autovehicul inmatriculat in aceasta tara.  
Un exemplu de informatii despre cum puteti conduce in SUA un autoturism rent a car sau care sunt conditiile de inchiriere in SUA daca aveti permis de conducere romanesc,  gasiti aici pe pagina de internet a unei cunoscute companii internationale de inchirieri auto.
De retinut este faptul ca Permisul International de Conducere este valabil 1 an cu conditia ca permisul national romanesc sa fie valabil pentru cel putin aceeasi perioada, iar la solicitarea organelor de politie, permisul international se va prezenta doar impreuna cu permisul national.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter