CUPA 8 MARTIE 2011 la Buzau

imagine_1091

07 martie 2011 – Dupa o intrerupere de mai multi ani, Filiala ACR Buzau a reluat activitatile automobilistice dedicate exclusiv doamnelor si domnisoarelor. In weekendul trecut a fost organizata, in poligonul auto si de karting ACR Buzau, CUPA 8 MARTIE 2011, la care au participat mai vechile si noile echipaje ale automobilismului feminin din judet.

Conditiile riguroase impuse de organizator au fost prevazute in regulamentul de organizare al competitiei: automobile absolut de serie, obligatoriu inmatriculate; echipate cu centura de siguranta; extinctor si trusa medicala; inspectia tehnica periodica valabila, polita RCA; permis de conducere cu vechime de minim un an. De asemenea, s-au pus conditii privind clasele de cilindree a automobilelor participante: clasa I, mai mica de 1300 cmc si clasa II, mai mare de 1300 cmc.

Noul director al filialei ACR Buzau, Doru Dragoi, desi expert mai ales in aviatie, a trait prima sa incercare, de organizare a unei competitii automobilistice, beneficiind de sprijinul unor ofociali pasionati ai Comisiei Judetene de Automobilism si Karting care au avut satisfactia, cu acest prilej, a unui debut foarte reusit in calendarul pe 2011, in automobilismul sportiv si kartingului sportiv. Le uram mult success!

Va prezentam mai jos concurentele care au ocupat primele 6 locuri in Clasamentul General:

1. Leonte Mirela
2. Sava Lucia Mioara
3. Stoica Daniela
4. Bichir Mariana
5. Antonescu Alina
6. Ionascu Safta

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter