Cupa ASCO PROPERTIES cu Dacia Logan

imagine_498

19 iunie 2007 – Astazi s-a lansat o noua competitie automobilistica in Romania, Cupa ASCO PROPERTIES, cu automobile Dacia Logan. Conferinta de presa a avut loc la sediul Automobil Clubului Roman din Bucuresti.

Eforturile constante ale Automobil Clubului Roman de promovare a sporturilor cu motor la nivel national si international marcheaza un nou eveniment deosebit: lansarea oficiala a Cupei ASCO PROPERTIES, cu automobile de concurs Dacia Logan. Cu sprjinul nemijlocit al sponsorului ASCO PROPERTIES, organizatorii RACING NICK si X-MOTORS lanseaza o noua competitie automobilistica in Romania, Cupa ASCO PROPERTIES, sub egida Automobil Clubului Roman, Autoritatea Sportiva Nationala in automobilism si karting.

Automobilul folosit in concurs este modelul Dacia Logan 1,6l 8 V 90 CP, pregatit conform specificatiilor Federatiei Internationale a Automobilului, ce va concura pentru inceput in Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan. Regulamentul competitiei a fost avizat de Comisia Nationala pentru Automobilism si Karting din cadrul ACR.

Modelul Dacia Logan de serie poate fi echipat cu un kit standard Racing Nick”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter