Cupa Crisius ediția 2017

20170506_114153_resized

La inceputul lunii mai 2017, s-a desfăsurat celebra Cupă Crisius gazduită de Primăria Chișineu-Criș și clubul copiilor din localitate, județul Arad. Această ediție anuală, a 38-a, are deja o istorie cunoscută și recunoscută de toți iubitorii sportului multidisciplinar din peste 100 de unități de învățământ din țară. Este de remarcat și faptul că această competiție s-a bucurat și se bucură în continuare de o audiență deosebită, inclusiv pe plan internațional. La ediția 2017 au participat și echipaje din Serbia, Ungaria, Franța și Germania.

Sucursala ACR Arad a fost prezentă, ca și la alte ediții anterioare, la toate momentele de concurs, dar în mod deosebit, prin mobilizarea celor mai buni kartiști din numeroase județe din vestul și centrul țării.

Fericiții câștigători la Karting, ediția 2017, sunt:

 

Bambini :  NITA LUCAS   Clubul Copiilor Hunedoara;

Pufo:         PIRVANESCU CRISTIAN –Palatul Copiilor Resita;

Mini:          COHUT ANTONIO – Palatul Copiilor Oradea;

Cadet:       NEACSU ANDRADA-Palatul Copiilor Resita;

Mobra:       CRISTEA FABIAN –Clubul Copiilor Petrosani;

KF junior:   CUTOI VICTOR –Clubul Copiilor Hunedoara.

 

Trebuie remarcată, totodată, fidelitatea șI vocația pentru performanță a kartistului Antonio Cohuț, membru simpatizant al ACR, când, cu ocazia unei acțiuni automobilistice reprezentative la Oradea a Automobil Clubului Român din anul 2014, a fost felicitat de Președintele asociației, domnul Constantin Niculescu.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter