Cupa LUNA SES 2018 la Viteza pe Traseu Montan

Afis_vtm_lunases_2018_definitiv

In judetul Satu Mare va avea loc, pe frumosul traseu de la Luna Ses, in data de 14 iulie 2018 prima etapa din Campionatul ACR de Viteza pe Traseu Montan.

Competitiile pe acest traseu au fost reluate acum 5 ani dupa o intrerupere de 15 ani acestea devenind de la an la an mai bine organizate, mai disputate si cu o participare din ce in ce mai numeroasa.

Evenimentul este deschis atat concurenţilor avansati cat si debutantilor, desfasurandu-se in conformitate cu regulamentele in vigoare pentru competitiile de viteza pe traseu montan. Se anunta o participare  de cca 30 de concurenţi din toata tara. In cadrul concursul piloţii vor avea de parcurs un traseu , de dificultate medie, in lungime de 2,8 km, cu o diferenta de nivel de 255m intre start si sosire pe drumul judetean DJ 109G de la km 7+900 pana la km 11+450 (ruta Luna-Șes). Vor fi parcurse 5 urcari, din care 4 cronometrate.

Reluarea acestui evenimnet s-a dovedit   a fi un real succes iar condiţiile actuale creeaza premizele organizarii  si in anii urmatori acestei competitii deosebite, organizatorul  propunandu-si mentinerea  Judetului Satu Mare pe harta motorsportului in Romania.

Suntem siguri ca fanii automobilismului sportiv vor asista, ca si in anii trecuti, in numar mare la spectacolul oferit de piloti si in frumosul cadru al acestui traseu montan.

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter