CUPA MUNICIPIILOR GIURGIU SI RUSE

imagine_649

10 martie 2008 – Asa cum am mai anuntat, in zilele de 8 si 9 martie a.c., in municipiile Ruse si Giurgiu s-a desfasurat prima editie a Concursului international de automobilism, cu participare exclusiv feminina, in fata unui numeros public, atat din Romania, cat si din Bulgaria.
Prima etapa a cursei, care s-a tinut la Ruse, in marea piata din fata Prefecturii, s-a incheiat cu victoria reprezentantelor din Romania, alcatuita din sportive din Giurgiu, Hunedoara si Bucuresti.
Cupa Primarului Municipiului Ruse a fost castigata de Eugenia Madalina Dobos, care a obtinut timpul cel mai bun, atat la proba de indemanare, cat si in concursul de slalom auto paralel.
A doua zi, in Piata din fata Teatrului Valah, langa vechiul turn al municipiului Giurgiu, s-au repetat probele desfasurate cu o zi inainte, la Ruse. Cea mai spectaculoasa proba a fost tot cea de slalom paralel.
Pentru a putea fi stabilita castigatoarea Cupei Primarului Municipiului Giurgiu au fost necesare inca doua probe de departajare, lupta sportiva fiind deosebit de spectaculoasa. A iesit invingatoare Teodora Ivanova, din echipa bulgara, iar pe echipe, doua din echipajele din Ruse si Hunedoara.
Seara, la Giurgiu, masa festiva a prilejuit si organizarea unui atractiv Concurs de frumusete si spontaneitate, participantele raspunzand la intrebari dintre cele mai neasteptate, atat din partea juriului, cat si din sala.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter