CUPA SPERANTEI
CONCURS AUTOMOBILISTIC INEDIT

imagine_720

13 august 2008 – La inceputul acestei saptamani, in municipiul Satu Mare s-a desfasurat a XI-a editie nationala a concursului de automobilism intitulat Cupa Sperantei, un eveniment sportiv traditional, organizat de Asociatia persoanelor cu dizabilitati locomotorii.

Generoasa initiativa, sustinuta de Filiala Judeteana ACR Satu Mare, impreuna cu cluburile Rotary si Rotaract si cu sprijinul Primariei municipale, a adunat la start 27 de echipaje, din judetele Alba, Bihor, Cluj, Hunedoara, Maramures, Sibiu, Vaslui, Caras-Serverin, Dolj, Bucuresti si, evident, Satu Mare, inclusiv un echipaj din Germania.

Desi modelele de automobile au fost foarte diverse, nu au lipsit traditionalele Trabant-uri. Singura conditie a fost ca pilotul sa se incadreze in categoria persoanelor cu dizabilitati fizice, Cupa Sperantei fiind dedicata special acestora.

Nu au lipsit probele de orientare turistica, ca si cele de indemanare in regim de poligon.
Interesant de subliniat este faptul ca primele cinci echipaje castigatoare ale concursului vor beneficia de un sejur in Grecia si un rezervor de combustibil, premiile fiind oferite de Fundatia LICINIUM, cu sediul in Bucuresti.

Clasament general :
Locul 1 – Ludovic Nezezon / Georgeta-Ana Nezezon (Satu Mare); 2. – Ioan Dirlea / Petru Koreh (Aiud); 3. – Tiberiu Santa/Andreea Mag (Satu Mare).

Piloti: 1. Ludovic Nezezon (Satu Mare); 2. Ioan Dirlea (Aiud) ; 3. Remus Rus (Brad).

Navigatori: 1. Mariana Pescaru (din Talmaciu – Sibiu); 2. Catalina Blanaru (din Sibiu); 3. Beata Bandura (din Satu Mare).

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter