Cursa Campionilor – Carrefour Militari 2017
International Autotest Challenge

Etapa7 IAC 2017

Etapa a șaptea a INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, CURSA CAMPIONILOR – CARREFOUR MILITARI 2017, desfasurata sub egida Automobil Clubul Roman, va avea loc în parcarea Parcului Comercial Carrefour MilitariAutostrada București – Pitești, Km 11.4, Comuna Chiajna, Jud. Ilfov.

La final de campionat, această etapă este hotărâtoare în stabilirea campionilor IAC pe grupe, clase, open și echipe. Astfel, pe traseul stabilit din parcarea Parcului Comercial Carrefour Militari, piloții  vor face tot posibilul să parcurgă traseul concursului în cel mai scurt timp posibil și, evident, fără penalizari!

Parcul Comercial Carrefour Militari nu numai că găzduiește pentru a doua oară concursul în acest an,  dar este și locul unde Campionatul Național de Îndemânare Auto a debutat în 2011. Puternic implicată în organizarea acestei competiții alături de GT Auto Club Sportiv și ACR, gazda oferă și de data aceasta condiții excelente pentru piloții bucureșteni și cei veniți din toată țara, într-o zonă mai generoasă și mai atractivă a Parcului Comercial Carrefour Militari. Spectacoloul este asigurat atat de către piloții consacrați, debutanți sau avansați, juniori (cu vârsta între 10 – 18 ani), cât și de reprezentantele sexului frumos.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Pe 28 și 29 octombrie, ne vedem la Parcul Comercial Carrefour Militari, Autostrada. Bucuresti-Pitesti, Km 11.4, Comuna Chiajna, Jud. Ilfov.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter