Cursa de 24 ore de la Saalfelden Austria

imagine_714

24 iulie 2008 – In perioada 18 – 20 iulie 2008, pe pista de casa a firmei Audi, de langa Saalfelden (Austria) s-a desfasurat cea mai importanta cursa de anduranta de karting din Europa. Contand pentru Campionatele de anduranta ale Germaniei si Austriei, cursa a adunat la start peste 50 de echipaje alcatuite din minim 4 sau maxim 12 piloti din ambele tari si de asemenea 4 echipaje invitate.

Printre acestea s-a numarat si echipa belgiana SOBETRA, alcatuita din 5 belgieni si trei sportivi invitati din Romania, acestia fiind Catalin TUTUIAN, Constantin RAILEANU si Ionel IANCU. Ca manager sportiv al echipei a fost invitat dl. Calin HERASCU, director sportiv adj. karting ACR-CNAK .

Reunita cu doar o zi inaintea cursei, pe un kart inchiriat de la organizatori, care a produs foarte multe probleme tehnice (inlocuirea motorului de 2 ori, remedierea franelor si inlocuirea placutelor, reparatii ale sasiului, etc), echipa a dat dovada de coeziune castigata pe parcursul concursului, obtinand un rezultat meritoriu, terminind cele 24 de ore pe un loc 20. Patronul echipei, dl. Antoine Brajkovic, care a fost unul dintre pilotii echipei, a fost foarte multumit de prestatia acesteia, propunand o colaborare viitoare extinsa.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter