Reduceri Centenare la Automobil Clubul Român

reducere ACR

Aniversam momentul istoric al Centenarului Marii Uniri oferind reduceri pe masura! In perioada 28 noiembrie – 3 decembrie 2018 va daruim 50% reducere la cotizatia de membru si la taxa de inscriere in ACR, singurul club automobilistic din Romania, membru al Federatiei Internationale a Automobilului (FIA).

Fie ca alegeti un pachet cu acoperire nationala sau unul cu acoperire internationala, beneficiile incluse sunt generoase: numar nelimitat de interventii, cazare gratuita daca automobilul dumneavoastra nu poate fi reparat in aceeasi zi, importante reduceri la alimentarea cu benzina sau motorina sau alte discount-uri consistente la partenerii ACR de mobilitate sau calatorie.

Si nu numai atat! Pentru ca suntem permanent preocupati sa oferim membrilor nostri servicii si informatii de cea mai inalta calitate, atat in Romania, cat si peste hotare, la Automobil Clubul Roman orice tip de incident este acoperit gratuit: defectiune tehnica, accident rutier, alimentare cu combustibil gresit, pana simpla sau dubla, autovehicul incuiat, etc.

Toate Sucursalele ACR va stau la dispozitie! Numai in perioada 28 noiembrie – 3 decembrie 2018 cotizatia de membru ACR este redusa cu 50%, dar beneficiile sunt 100%!

Va asteptam la Automobil Clubul Roman si va uram o minivacanta de 1 Decembrie fara incidente in trafic!

Automobil Clubul Roman este lider in asistenta rutiera din Romania si promotor al sigurantei si educatiei rutiere. Datorita experientei de peste 100 de ani in automobilism, dedicata membrilor sai, organizatia este pregatita sa intervina si sa rezolve toate situatiile de asistenta rutiera, indiferent ca este vorba de depanarea sau tractarea automobilului, consiliere juridica sau informatii de calatorie in tara sau strainatate.

 Credem ca fiecare automobilist sau motociclist trebuie sa beneficieze de asistenta rutiera certificata si responsabila.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter