De ce Permisul International de Conducere?

imagine_79

A inceput sezonul „cald“ in turismul international, iar deplasarea cu autoturismul poate fi, uneori, o aventura. Automobil Clubul Roman va poate fi un aliat si garantul unei depline legitimitati pe arterele rutiere internationale.

Permisul International de Conducere este solutia pe care v-o ofera ACR. Unii automobilisti prefera riscul si nu o deplina legitimitate in traficul international. Argumentul il oferim prin cateva interogatii:

De ce suntem sunati din Anglia, din Spania, din Grecia, din Republica Moldova etc. de catre turistii romani, pentru a ni se solicita Permisul International de Conducere?

De ce organele de politie din unele tari ne trimit – prin intermediul politiei romane – Permise Internationale de Conducere falsificate, confiscate de la turistii romani care cad prada mafiei din acest domeniu?

De ce la unele infractiuni, chiar minore, pe arterele de circulatie internationale, Permisul International de Conducere este „salvarea“ automobilistului roman?

Explicatia este una singura: Conventia incheiata la Conferinta ONU din noiembrie 1968, semnata si de Romania, prevede ca document international, in circulatia rutiera din alte tari decat cea de bastina, Permisul International de Conducere.

ACR va ofera sansa iesirii din impas.

Nu ezitati s-o folositi!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter