Delegatie ACR in Republica Moldova

imagine_38

16 martie 2005 – La mijlocul lunii martie 2005, o delegatie a Automobil Clubului Roman, condusa de Presedintele ACR, domnul Constantin Niculescu, a fost invitata in Republica Moldova pentru o vizita de lucru la Asociatia Internationala a Transportatorilor Auto (AITA) – membru al FIA.

Asociatie relativ tanara, infiintata in 1992, AITA a devenit in anul imediat urmator constituirii, membru al Federatiei Internationale a Automobilului (FIA). In sfera de servicii acordate membrilor AITA, am remarcat promovarea cu succes a Carnetului de Trecere prin Vama (CPD), care este un document eliberat in exclusivitate de cluburile si asociatiile membre FIA si reprezinta un titlu de import temporar al unui autovehicul, obligatoriu mai ales la granitele tarilor din Asia.

Cu prilejul vizitei la sediul AITA, delegatia ACR a intalnit majoritatea angajatilor acestei asociatii, un colectiv tanar, condus cu energie de Presedintele Vladimir Florea, fondatorul AITA (in fotografie, alaturi de Presedintele ACR, domnul Constantin Niculescu).

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter