Depanare Remorcare si Tractare auto prin ACR

imagine_1140

Automobil Clubul Roman, va sta la dispozitie NON STOP pentru a va furniza servicii de DEPANARE , REMORCARE si TRACTARE AUTO la cele mai inalte standarde de calitate , prin noua flota de autoplatforme specializate achizitionata anul acesta. Prin reteaua nationala a ACR care acopera intreg teritoriul tarii cu puncte de prezenta in toate judetele, puteti beneficia de cel mai prompt raspuns la solicitarea dumneavoastra oriunde va aflati pe teritoriul tarii.

Mai mult decat atat, prin parteneriatele ACR cu toate cluburile auto din Europa, puteti beneficia de Asistenta Rutiera – DEPANARE , REMORCARE si TRACTARE AUTO – ORIUNDE IN EUROPA in timp record.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa retineti numarul de apel al Centralei de Alarma si Informatii a ACR – 021. 222.22.22 - care va sta la dispozitie NON STOP pentru a va oferi cele mai prompte si eficiente servicii de DEPANARE REMORCARE si TRACTARE AUTO. De la acelasi numar de telefon puteti obtine si cele mai actuale informatii rutiere: starea drumurilor in tara si strainatate”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter