Dialog intre Presedintele ACR si Ministrul Turismului

imagine_811

08 aprilie 2009 – Astazi, la sediul Ministerului Turismului, a avut loc o intrevedere intre Presedintele ACR, dl. Constantin NICULESCU si Ministrul Turismului, doamna Elena UDREA.

S-au discutat problemele legate de turismul automobilistic in Romania respectiv, semnalizarea rutiera turistica, asistenta tehnica pentru turistii automobilisti straini si alte probleme ecologice ale circulatiei turistice cu automobilul.

In acelasi context s-au discutat problemele legate de circulatia cu automobilul in scop turistic a cetatenilor romani in strainatate.

Toate aceste probleme, precum si altele asemenea vor fi inscrise pe agenda reuniunii viitorului Consiliu Consultativ al Turismului.

Un alt punct al discutiei a fost reprezentat de competitia automobilistica din Campionatul Mondial FIA care se va desfasura in perioada 7 -9 august 2009 in Bucuresti si care este si o manifestare turistica internationala.

In acest cadru, Presedintele ACR a oferit doamnei Ministru Elena UDREA, ,,Cronica Centenarului ACR si Emblema Automobil Clubului Roman.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter