Dialog intre Presedintele ACR si Primarul General al Capitalei

imagine_704

03 iulie 2008 – Astazi, 3 iulie 2008, la sediul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, a avut loc o intrevedere intre Presedintele ACR, dl Constantin Niculescu si Primarul General al Capitalei, dl prof. univ. dr. Sorin Oprescu.

S-au discutat unele probleme stringente cu care se confrunta automobilistii din Bucuresti, printre care problema traficului si situatia parcarilor.

Avand in vedere preocuparile permanente ale ACR in solutionarea problemelor automobilistilor, primarul general si-a manifestat interesul in derularea unor proiecte comune de catre cele doua institutii, cu sprijinul tuturor factorilor de decizie din Capitala.

De asemenea Primaria Capitalei, ca administrator general al Metropolei noastre si AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN, in calitate de Autoritate Sportiva Nationala (ASN), conferita de catre Federatia Internationala a Automobilului (FIA), sprijina si anul acesta organizarea etapei de Campionat Mondial FIA GT ce se va desfasura pe un circuit in jurul Palatului Parlamentului pentru a doua oara in Bucuresti

Acest Circuit este, practic, al doilea din Europa organizat pe strazile unui oras, dupa Monte Carlo, unde are loc, o data pe an, un Mare Premiu de F1.

In acest cadru, dl Constantin Niculescu a oferit Primarului General al Capitalei, dl prof. univ. dr. Sorin Oprescu, CRONICA CENTENARULUI ACR” si Emblema Automobil Clubului Roman.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter