DIN NOU ACR A AVUT DREPTATE

imagine_202

4 aprilie 2005 – La sfarsitul saptamanii trecute, Automobil Clubul Roman a difuzat un Comunicat de presa in care atragea atentia asupra initiativei aventuroase a unei grupari sportive locale de a organiza, la Brasov, o intrecere automobilistica cu pretentii de prima etapa in Campionatul National de Raliuri, competitie organizata inca de la infiintarea sa, de catre Automobil Clubul Roman. De altfel, titlul acelui Comunicat de presa spunea, practic, totul despre concursul ce urma sa aiba loc: Raliul Brasovului in clandestinitate!

Automobil Clubul Roman constata, fara nici o satisfactie, ba chiar cu real regret, ca prin asemenea initiative de casa”", promovate de interese particulare, asistam la o vizibila degradare a activitatii organizatorice si de performanta in sportul auto. Si este pacat, pentru ca aceasta ramura sportiva, de frumoasa continuitate intr-un secol de existenta, nemijlocit legata de ACR, a format si lansat generatii intregi de automobilisti talentati, care, iata, isi irosesc talentul, dar si importante investitii materiale, pentru ca un grup de uzurpatori ai unei activitati sportive – reglementate legal atat pe plan intern, cat si pe plan international – isi doresc si incearca sa acapareze acest sport, pentru a transforma competitiile in proprii afaceri profitabile.

La Brasov, de exemplu, prin manevre dolosive, un “”SRL”" pseudosportiv a reusit sa sparga Colegiul judetean Brasov al arbitrilor auto si sa creeze unul paralel”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter