Easy Italia 039.039.039
o linie telefonica pentru asistenta turistilor in Italia

imagine_1031

14 septembrie 2010 – Noul serviciu, disponibil in 7 limbi, 7 zile pe saptamana de la 9:00 la 22:00, a fost realizat in baza unei intiative a Ministerului Turismului italian. Easy Italia 039.039.039 (de trei ori prefixul tarii) acorda asistenta si furnizeaza informatii tuturor turistilor care viziteaza Italia.

Operatorii pot raspunde apelurilor in 7 limbi (italiana, engleza, franceza, germana, spaniola, rusa si chineza), iar turistii care vor suna vor fi taxati la tarif de apel interurban sau conform tarifelor operatorului de telefonie mobila.

Serviciul pune la dispozitia turistilor informatii la zi privind petrecerea timpului liber, transportul public sau posibilitatile de legatura intre destinatii pe tot cuprinsul tarii. De asemenea informeaza turistii cu privire la drepturile lor in cazul in care acestia s-au confruntat cu servicii de proasta calitate sau ilegale. Operatorii Easy Italia pot chiar lua anumite masuri in numele turistului in cazul in care apar probleme de comunicare. O atentie deosebita este acordata turistilor cu dizabilitati.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter