Editorii revistelor de club din Europa s-au intalnit la Munchen

imagine_287

23 mai 2006 – Aproape 50 de editori ai revistelor automobilistice de club din Europa au participat la Munchen la editia 2006 a intalnirii anuale FIA Club Publisher Meeting, gazduita de clubul german ADAC. Revista Autoturism a Automobil Clubului Roman a fost reprezentata de o delegatie formata din trei persoane.

La discutiile care au durat doua zile, s-a stabilit printre altele si un subiect de articol ce va fi publicat in 2007 de catre toate aceste publicatii ale cluburilor auto, in urma propunerilor facute de catre cluburi. Intre cele trei subiecte selectate din peste o suta de propuneri, la alegerea finala s-a numarat si propunerea facuta de redactorul sef al Revistei Autoturism, respectiv promovarea si implementarea in serie pe automobile a sistemelor ESC (Electronic Stability Control).

Dupa dezbateri aprinse, condimentate cu argumente ale tuturor participantilor, s-a impus ca articol comun subiectul eCall (lansare automata a apelului de urgenta in cazul unui accident), fiind sustinut de cluburile puternice ale tarilor din UE, insa victoria” a fost obtinuta cu greutate in fata propunerii revistei Autoturism

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter