Etapa a II-a a Campionatului Zonei de Sud-Est Europa la Karting 2011
6 – 8 Mai, AMCKART Bucuresti

imagine_1114

10 mai 2011 – Etapa a doua a Campionatului Zonei de Sud-Est Europa la Karting desfasurata la Bucuresti, pe cunoscutul circuit AMCKart, a ajuns la final. Desi sportivii din Grecia nu s-au prezentat la startul acesteia, peste 40 de piloti din Bulgaria, Turcia, Muntenegru si evident din Romania s-au luptat cu indarjire pentru ocuparea primelor locuri.

Vremea a oferit intreaga sa paleta trecand de la soarele placut de sambata la frigul si ploaia de duminica. Kartodromul AMCKART, gazda primitoare a acestui eveniment deosebit pentru kartingul din Romania, recent reomologat de CIK-FIA, a oferit conditii excelente de concurs atat pe pista uscata cat si in conditii de ploaie deasa sau pe pista semiuscata.

Noua organizare a desfasurarii Campionatului, doua concursuri cu cate doua manse fiecare reunite intr-un GP al tarii organizatoare a demonstrat ca pilotii stiu sa lupte pana la sfarsit iar rezultatul este cert doar dupa aparitia steagului de sosire. Toti participantii au fost unanimi in a aprecia conditiile oferite precum si felul in care oficialii concursului, (cei trei comisari sportiv au fost din Romania, Turcia si Bulgaria) au condus concursul. Rezultatele mult asteptate au consfintit victoria romanilor la doua clase iar a bulgarilor la celelalte doua:

MINI:
1 – Andrei VAJDA – RO;
2 – Yigit Cetin – TR;
3 – Can Luca Unsal – TR.

KF 3:
1 – Brad BRUNNER – RO;
2 – Georgi Tachkov -BG;
3 -Lachezar Ivanov-BG.

KF 2:
1 -Stefano LOVCHALIEV-BG;
2-David Dugaesescu-RO;
3-Calin Tariceanu-RO.

KZ 2:
1 – Mishel GEORGIEV-BG;
2-Alexander Stoev-BG;
3-Vladimir Arabadjiev-BG

Vom reveni cu prezentarea Clasamentului General al campionatului dupa doua etape in cel mai scurt timp.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter