Etapa a III-a a Campionatului Judetean de RallySprint Satu Mare
Dueluri spectaculoase in Centrul Nou al orasului

imagine_825

07 mai 2009 – Sambata, 9 mai 2009, cea de a III-a etapa Campionatul Judetean de RallySprint, organizat de Automobil Clubul Roman Filiala Satu Mare si AutoSportClub Satu Mare, se va muta de la pista ACR in Centrul Nou al orasului, pe Bulevardul Transilvania.

Ce inseamna RallySprint, si cum se va derula acest concurs? In primul rand, este un concurs deschis pentru concurenti amatori, care se pot inscrie cu orice tip de masina. In premiera in Satu Mare, pe asfaltul bulevardului se va organiza primul concurs de tip slalom paralel: pe pista aflandu-se 2 concurenti care parcurg traseul simultan. Astfel, acest concurs va oferi suspans si clipe de neuitat atat pentru concurenti, cat si pentru spectatori. Vizibilitatea excelenta de pe digul Somesului, precum si de pe cele doua pasaje va garanta satisfactia publicului.

Pana in acest moment s-au inscris cca 35 de concurenti, printe care se numara satmareni, baimareni, clujeni iar in materie de masini este o diversitate deosebita, de la Trabant pana la BMW-ul cu tractiune puternica spate, fiecare stil va fi prezent pe Bulevardul Transilvania. Inscrierile se pot face pana la ora 11 la fata locului, ora dupa care incep antrenamentele si duelurile incitante, dar se recomanda inscriere prealabila la sediul ACR Satu Mare( Satu Mare Bld. Transilvania nr.3 tel.0261 716749 ).

Astfel, vizitatorii evenimentului AutoExpo de pe platoul Centrului Nou vor putea admira si participa la un nou eveniment automobilistic, care va oferi satmarenilor clipe de adrenalina si farmecul sporturilor cu motor, intrarea fiind gratuita pentru public.

Organizatorii concursului va informeaza ca in data de 09.05.2009, intre orele 10.00 si 18.00 traficul se va inchide pe Bulevardul Transilvania, iar pentru facilitarea desfasurarii acestui concurs si pentru siguranta masinii Dvs va rugam sa nu parcati pe aceasta portiune in acest interval de timp.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter