Etapa a IV-a a Campionatului de Rally Sprint Satu Mare

imagine_864

13 iulie 2009 – Sambata, 11 iulie 2009, s-a desfasurat etapa a 4-a din Campionatul de Rally Sprint Satu Mare 2009. Evenimentul s-a bucurat de vreme frumoasa pentru concurs, si de prezenta a mai mult de 30 de concurenti din Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Ungaria si chiar un concurent din Belgia, iar printre invitatii VIP s-a numarat chiar si campionul de drifting al Africii de Sud (!!!), Florin Cozmuta (Tengu), cu masina sa Nissan Skyline R33. Tengu, originar din Baia Mare, ne-a incantat, impreuna cu prietenii lui cu un show spectaculos pe pista de antrenament a ACR: spectacol de derapaj controlat, printre jaloane, cu un bolid de peste 500 de cai putere.

Aceasta etapa, la fel ca si primele, a oferit posibilitatea conducatorilor auto de a-si incerca aptitudinile pe o pista inchisa, impotriva celorlalti concurenti, in manse cronometrate.

Rezultatele concursului sunt urmatoarele:

Categoria N 0. (sub 1400cm3)

1. CZUNDEL CSONGOR SM. Ford Ka
2. GAL FERENC Turulung VW GOLF
3. HAJDU LEVENTE SM. Dacia Sport

Categoria N 1. (1400cm3-1600cm3)

1. VEZENDAN MIHAI SM. Honda CRX(AutoSportClub)
2. KULCSAR ISTVAN SM. Honda Civic
3. NAN MARIUS BM. Peugeot 306

Categoria N 2. (peste 1600cm3)

1. KISS GABRIEL SM. VW Golf IV
2. FEHER MARIUS BM. BMW 323 i
3. DOMOULIN MICHEL (BELGIA !!!) BMW 323

Categoria A. (licentiati, masini special construite)

1. LUTAS IOAN SM. Honda CRX (AutoSportClub)
2. COZMUTA FLORIN BM. Nissan Skyline R33
3. CSILLAG GYURI SM. Honda CRX (AutoSportClub)

Organizatorii concursului, Automobil Clubul Roman – Filiala Satu Mare si AutoSportClub Satu Mare, vor continua Campionatul Judetean cu alte concursuri automobilistice in decursul anului, pentru a oferi satmarenilor cadru legal de a concura in competitii auto, cu scopul de a ridica nivelul culturii automobilistice in Satu Mare.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter